Kuche

Защото обичаме животните ❤️

Водени от любовта си към домашните си любимци и в търсене на най-доброто за тях, открихме и решихме да Ви предложим пълноценна суха и мокра храна с най-високо качество за домашни любимци, от най-висок клас, с възможно най-много месо, суперхрани и полезни натурални съставки, които позволява производствения процес. Храните са без добавени оцветители, консерванти, подобрители на вкуса и ГМО; безглутенови, без зърно или с ниско съдържание на зърнени култури.

Ние не сме само едни търговци. Ние сме грижовни стопани на домашни любимци, които са членове на нашето семейство и развъдчици от почти 20 години, но не правим бизнес от това. Имаме осиновени, задомени кучета и котки и внесени от най-добрите развъдници в света.
Независимо дали е с родословие или не,за нас най-важното е четирикраките ни приятели да получават винаги най-доброто. Ние знаем кое е най-добро за Вашия домашен любимец. Ако се
колебаете в избора си – обадете ни се. Обичаме работата си и с удоволствие ще помогнем.

С нас получавате винаги повече.

Абонирай се за
бюлетина ни!

Следи за офертите с най-високо качество от Select Pet Food!

С регистрацията си потвърждаваш, че си запознат и съгласен с нашата политика за поверителност.
НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

За нас е важно да подбираме само най-доброто за нашите любимци!

Вярваме, че нашите домашни любимци заслужават най-доброто. Затова подбрахме храни, лакомства и добавки,произведени с внимание и грижа за животните. Нашите продукти съдържат 100% висококачествени продукти и само най-доброто от природата. Защото обичаме своите космати приятели!
Kuche

ЗА КУЧЕТО

Kotka

ЗА КОТКАТА

Grizach

ЗА ГРИЗАЧА

Lakomstva

ЛАКОМСТВА

Kotka

Защо да изберете Select Pet Food?

Предлаганите от нас марки храни и лакомства за домашни любимци са нови за българския пазар, с внимателно подбрани съставки, произведени по иновативни и най-съвременни технологии, от компании, ориентирани към здравословното и пълноценно хранене, със строг контрол на качество от Франция, Германия, Чехия и други европейски страни.