Kuche

Защото обичаме животните ❤️

Водени от любовта си към домашните си любимци и в търсене на най-доброто за тях, открихме и решихме да Ви предложим пълноценна суха и мокра храна с най-високо качество за домашни любимци, от най-висок клас, с възможно най-много месо, суперхрани и полезни натурални съставки, които позволява производствения процес. Храните са без добавени оцветители, консерванти, подобрители на вкуса и ГМО; безглутенови, без зърно или с ниско съдържание на зърнени култури.

Ние не сме само едни търговци. Ние сме грижовни стопани на домашни любимци, които са членове на нашето семейство и развъдчици от почти 20 години, но не правим бизнес от това. Имаме осиновени, задомени кучета и котки и внесени от най-добрите развъдници в света.
Независимо дали е с родословие или не,за нас най-важното е четирикраките ни приятели да получават винаги най-доброто. Ние знаем кое е най-добро за Вашия домашен любимец. Ако се
колебаете в избора си – обадете ни се. Обичаме работата си и с удоволствие ще помогнем.

С нас получавате винаги повече.

Абонирай се за
бюлетина ни!

Следи за офертите с най-високо качество от Select Pet Food!

С регистрацията си потвърждаваш, че си запознат и съгласен с нашата политика за поверителност.
НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

За нас е важно да подбираме само най-доброто за нашите любимци!

Вярваме, че нашите домашни любимци заслужават най-доброто. Затова подбрахме храни, лакомства и добавки,произведени с внимание и грижа за животните. Нашите продукти съдържат 100% висококачествени продукти и само най-доброто от природата. Защото обичаме своите космати приятели!

ЗА КУЧЕТО

ЗА КОТКАТА

ЗА ГРИЗАЧА

ЛАКОМСТВА

Kotka

Защо да изберете Select Pet Food?

Предлаганите от нас марки храни и лакомства за домашни любимци са нови за българския пазар, с внимателно подбрани съставки, произведени по иновативни и най-съвременни технологии, от компании, ориентирани към здравословното и пълноценно хранене, със строг контрол на качество от Франция, Германия, Чехия и други европейски страни.